Rockolga

Hejdå nummer 4, hej 5 !

Publicerad 2009-06-24 21:02:39 i Allmänt,

Käratid, ja, nu är nummer 4 på blöjorna för små, så nu är det femman som gäller.. Tiden går för fort, jag får nästan panik som alla pratar, jag hör hela tiden " han är ju så stor nu" ska ni inte ha en till snart " "han närmar sig ett år nu " "nu när han är så stor kan han bla bla bla... "    - S L U T A !!!! Det är fortfarande min "lilla" bebis, herregud vad folk ska stressa ihjäl en! Han är 9 månader, inte 9 år !!
Jag märker själv att han blir större, utvecklas mer.. vill mer, de är nästan så man bara vill stanna upp tiden för ett tag.
Kevin får sig frammåt fort nu, han masar och kryper när ingen ser haha , han kan krypa, jag har sett det själv, men så fort han märker att jag ser lägger han sig på mage =P Han vill väldigt gärna gå, men har inte balansen till det än, så jag hoppas han ger sig lite, är rädd att han kommer göra sig illa i sina försök att ställa sig upp. När han sitter så ställer han upp benen så han står på "huk" om ni förstår? Och så letar han något att ta i, så han kan få springa runt.. gå-vagnen är han inte det minsta intresserad av, nix, den är bara i vägen.. då han ska ha full fart frammåt.

Han pratar mycket, han förstår väldigt mycket också.
Tror han vet vem alla är snart, ( då man säger någons namn, tittar han på den personen) Saker i lägenheten, saker ute, mat, vatten osv.. bara för att dom är små betyder de inte att dom inte fattar , har jag nu svart på vitt =P
Nu har han börjat att peka också ( med hela handen) på saker jag säger.. det tycker han är skitkul, han tittar hur jag gör, och härmar. När jag sträcker ut min hand och säger " ska vi dansa" skrattar han hejdlöst innan vi ens har börjat ! Nu har han börjat att ta i min hand också. så tittar han på mig och ler, då vill han dansa =)

Imorse åkte jag iväg på coop och köpte ett paket till Kevin, en jätte söt pool som han bara älskar ! Han har badat i den idag, och vi har suttit ute och myst nästan hela dagen, kan livet bli mer underbart?

Jag var och grävde i förrådet också, då hittade jag en av hans första bodysar strl 46 som då var för stor, F A T T A R ni hur liiiiten den är ??? jag la den på Kevin, den täckte inte ens magen på han, jag fattar inte att han har varit så liten!

Det var längesen vi va på bvc nu, vi ska dit om 2 veckor, så då får vi se vad han väger osv..

Jamal får snart semester, så skönt. Då kan vi mysa ihop hela dagarna familjen <3

Festivalen närmar sig, lika så min "tveksamhet" som inte är tveksamhet utan snarare närvositet, första gången barnvakt..
som jag tidigare har skrivit så litar jag på Kevins gudföräldrar till 100 % , men de är väl klart man är nervös ?
Försöker nästan hitta anledningar till att inte gå, men jag vill ju, och någongång måste ju vara den första.
Jag känner bara "dåligt samvete", eller inte det heller, men typ.. är han för liten ? Är vi för tidiga med barnvakt?
Behöver ju inte förklara mig, men Kevin sover ju när vi ska fara, och sover när vi kommer hem, så han märker ju inte att vi är borta egentligen.. men men.. ja .. ni vet, mammahjärtat !!

Ska lägga in lite nya bilder snart..

Men nu ska ja se tv innan det blir dax för sängen..

Btw, min blogg är typ AS tråkig, måste styla upp den lite, men såklart fattar jag inte hur man gör? =S

jaja...
Ha en trevlig kväll allesammans !


TJING

Kommentarer

Postat av: Kim Lodberg

Publicerad 2009-07-01 15:40:36

jag kan fixa din blogg steffi? :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Steffi

Steffi, det är jag, Jag har två kärleksbarn Kevin född 080919 & Neo 110216

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela