Rockolga

nu jävlar

Publicerad 2009-03-19 20:31:29 i Allmänt,

Hej hoppp..

Äntligen är det mesta klart med flytten. Fy så jobbigt det har varit, de känns verkligen som man har försvunnit från världen under tiden, men nu.. nu är jag tillbax =D

Vi bor alltså i ett radhus nu =) Och trivs riktigt bra, egen tomt med staket så våran Kevin kan leka ute på sommaren utan att vi ska behöva vara rädd att han drabbas av ohyra eller att få fimpar kastad på sig.

Under tiden vi har flyttat och stökar har det såklart hänt en del med Kevin, han har lärt sig att sitta helt själv! Och har även fått en liten tand nu, kan tala om att de känns då han biter mig i nissarna.
Han väger 8095 och är 68,5cm .

Stackaren har det inte lätt heller just nu, feber och diarré , hosta och ont i munnen =/ Febern värkar iallfall ge med sig tack och lov, men nu vill jag att han ska bli helt frisk och kry.

Förra veckan fick han sin första tur i pulkan! Det tyckte han var spännande =D Han skrattade då haha
Han har ju också ett eget rum (dock där han inte sover än) men leker i ! Hur stolt som helst är han ;P
 
Idag hade vi "kalas" för han, för lilla älsklingen fyller ju et halvår idag!! Grattis :*  han fick lite små presenter och jag bakade en tårta =D OCH NEJ känn dig inte utanför, för det var bara Kevins mor/far föräldrar som var här och fikade.

Han utvecklas hela tiden, nu märker jag att han har börjat med andra ljud också, precis som att han försöker prata med oss.. sötisen vår =) Mamma älskar dig !

Och så måste jag ju få vara lite sen.. men VAFAN, hur i hela fridens namn kunde Niklas åka ut mot tänderna i lets dance??? Det är katastrof =P
Morgan är vist en Diva också hörde jag? och de kan man ju inte tänka sig? Eller ? jag kan typ ändå göra det.. jag tycker han är så fruktansvärt överdriven. Han har lite feminina drag också .. så ja, kanske de.

Nä, nu har jag hållt igång hela dagen, nu ska jag ta på en pyamas och krypa ner och se lite tv..

Det kommer mera... ;)

TINGALING

Kommentarer

Postat av: Johanna

Publicerad 2009-03-19 23:23:46

Haha, jag märker att du ser på The voice på morgonen! Det är riktigt bra, men jag tror inte riktigt på att Morgan är en diva!

Postat av: therese f-b

Publicerad 2009-03-26 09:37:03

Va härligt det låter med radhus =)

Köpt eller hyr ni?

//Therese

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Steffi

Steffi, det är jag, Jag har två kärleksbarn Kevin född 080919 & Neo 110216

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela