Rockolga

otur

Publicerad 2011-08-02 19:57:08 i Allmänt,

Igår hade jag en otursdag, jag gjorde mig illa kastade till exempel ner den väldigt tunga kökstolen på foten då jag skulle dra av klädseln som jag hade spillt ut min kaffekopp på, och allt blev bara fel.. Skebo ringde och min dementa karl hade glömt lämna in nycklarna till vårat garage, och där stod en annan karl och skulle ha nyckeln direkt, jahapp. Det var bara att vända om (vi var påväg till lekparken) och börja lasta EN HIMLA massa däck ut från garaget och springa bort på kontoret och lämna igen dom. tack till bästaste jennyH som hjälpte mig !!
Så nu är det inte bara flyttkaos här inne, nu är även gården full av bildäck! Det är ju faktist som man skämms en aning.. ser för taskigt ut här just nu! Men what to do? Nu går flyttlasset om 13 dagar, så det är bara att bita ihop.
Jag står still, vet inte var jag ska fortsätta, vad kan man göra då det endå är ett tag kvar till flytten? Vad kan man packa ner? Jag tycker det är bäst att packa ALLT man inte behöver till vardagen, medan Jamal tycker att vi inte behöver packa alls, det är ju bara att bära in i bilen och köra över sakerna.. suck, önskade jag kunde vara lika lugn som han!
I helgen ska jag och JennyH vara "lekledare" på en 30års fest, och det kommer bli suuuperskoj!! Hoppas bara alla andra tycker det ;-) Det är 80tals Tema, och vatusan ska man då ha på sig?? Roligt ska det bli iallfall!
Idag har vi varit med Jennyh, morbror John , Santa med barn & Maria med barn på tuvagården, och det var mycket trevligt ! jag tycker tuvagården är fantastiskt! Efter en stund blev det sång inne i "kyrkan"(?) Där en man pratade om att Jesus skall följa alla barnen.. då säger Kevin högt och tydligt " INTE MIG" haha! sedan sjöngs det och Kevin busade och hade så roligt!
Vi åkte hem just innan middagen, och nu sover grabbarna väldigt gott! (Jamal med)
Nä, nu ska jag stöka bort efter dagen, sedan ska jag iväg och bränna några extra kalorier..
Ha en bra kväll!
feteadq
Mina underbara, finaste älskade små grabbar! <3
jtyjy

Kommentarer

Postat av: mikke

Publicerad 2011-08-05 09:23:42

Men så typiskt Jamal. Ni har ju flyttat några gånger nu, man tycker han borde ha insett att det går mycket fortare att flytta saker som är nedpackade än att bära ut 10 kaffekoppar i taget till bilen och lägga dom lite hoven droven. :)

Postat av: Steffi

Publicerad 2011-08-05 10:43:14

Ja men jag menar ju det!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Steffi

Steffi, det är jag, Jag har två kärleksbarn Kevin född 080919 & Neo 110216

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela