Rockolga

Söndag..

Publicerad 2011-07-31 10:14:41 i Allmänt,

Och så var helgen slut, tråkiga söndag är här, blää!
Igår hade vi främmande bestående av Jenny med sin Radde, Sanna, Therese och hennes Nils. Vi spelade rappakalja och tro mig, det blev ett å annat skratt! Klockan blev seeent  på   tok för sent för mig ! Dessutom vaknade Neo redan vid två och hade morgon ? Det tog en himla bra stund innan han somnade om, sedan vaknade båda pojkarna strax före sju och då steg Jamal upp med dom så jag fick sovmorgon till halv 8 ! Jamal själv han har sovmorgon fortfarande. Lite roligt med våra sovmornar.. på veckorna då så stiger jamal upp och jag får sovmorgon till halv 8, och på helgen är det Jamals tur att ha sovmorgon, och då stiger han upp när han har sovit ut.. vilket inte brukar bli före 10. Karlar är roliga.. *humf*
Dock gör det inget alls för mig, för hur trött man än känner sig på morgonen är det så himla mysigt att bara mysa på framför barnprogram och äta frukost läänge :-) Sova hinner man då man är gammal.. då lär man inte orka annat. Och MAN SKA TA VARA PÅ DAGEN !
Nu blir det snabba veckor, saker att göra varje dag inför flytten, och sen ska det målas för fulla maskiner! Guu så roligt det ska bli! Jag längtar så mycket :-)
Nu ska vi göra något roligt av dagen, hoppas alla har haft en bra helg !

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Steffi

Steffi, det är jag, Jag har två kärleksbarn Kevin född 080919 & Neo 110216

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela