Rockolga

10/8

Publicerad 2012-08-09 22:08:05 i

Det blir nog tyvärr ett bittert inlägg igen..
Jag fyller år imorgon, och jag vill verkligen inte. Jag vill inte fylla år, utan att ha min lillebror här. Han har varit med i 19 år, och jag minns inte tiden utan honom. Imorgon blir det så tydligt, att John är inte här.

Jag kommer inte ha något kalas, inget firande för fem öre, så att alla vet om det och inte tror att jag har glöm eller struntat i att bjuda hem er/dig. Imorgon åker jag och Jamal till haparanda och går på Ikea,(kommer ha mobilen av då också ) för att jag inte ska behöva tänka på dagen så mycket. Vi har även årsdag imorgon, så vi får spendera dagen tillsammans med varandra.
Jag blir så vansinnigt arg på människor, hur folk "får" bete sig, denna vecka har jag fått en hel del minst sagt klantiga frågor, en av dom var "- har du som kommit över allt nu ?" och en annan " tänk på att han behövde inte leva ett sånt liv mer " och den tredje var " försök se meningen med det här också" 
 HÅLL igen munnen istället för att säga så till mig! Tycker synd om folk som inte alls verkar kunna tänka till en extra gång. 
 
jag tar emot mycket, för jag vet att det finns inga "rätt" att säga, och jag vet att det är så svårt att prata med någon som har mist en nära, men vissa kommentarer hör ju bara till folkvett att veta att man inte ska säga? 
En annan sak som gör mig arg, är då folk börjar gämföra sorg, det är bara dumt. För ingen kan känna så som jag eller du. 
 
Jag ska ta tag i bloggen igen, men ikväll får det räcka såhär.. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Sandra

Publicerad 2012-08-10 00:34:42

Det är klart att det är svårt att hitta rätt saker att säga, men som du säger, värdelösa frågor, man kommer väl aldrig över det? Kanske bara känns lite mindre jobbigt med tiden.. Men hoppas ni får en bra årsdag iallafall ! :-) kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Steffi

Steffi, det är jag, Jag har två kärleksbarn Kevin född 080919 & Neo 110216

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela