Rockolga

2 månader

Publicerad 2012-06-21 21:02:45 i Allmänt,

Idag är det två månader sen, den värsta dagen i mitt och så många andras liv.
Sorg, saknad, ilska & kärlek.

Just nu är jag så arg, känner mig så himla arg på livet, och på John. Ja, jag är faktiskt arg på honom, jag förstår inte varför han inte ringde mig och bad mig hämta honom istället. Han hade lovat mig, att han skulle ringa om han satt i en situation där han inte kunde säga nej, eller i en situation där han kände att han ville ta droger, han lovade mig. Jag sa till honom att jag skulle inte bli arg, jag skulle inte fråga något, bara hämta hem honom. Han lovade mig !!!

Jag pratade med rättsmedicin igår, och Johns dödsorsak är ofrvillig överdos. Eller som dom kallar det : förgiftning. Han hade blandade droger i kroppen, men den drog som tog Johns liv var lyrica. Och läkaren sa till mig att hon kommer att skriva i rapporten att John valde inte att ta sitt liv, överdosen var ofrivillig. Det kunde hon se under obduktionen. Och vilken "lättnad", jag har hela tiden vetat i mitt hjärta att John skulle aldrig välja att avsluta sitt liv, John var en sådan människa som skulle må som pesten hela sitt eget liv, bara han inte skadade oss i sin närhet, han skulle aldrig ta sitt liv.
Och denna rapport från rättsmedicin bekräftar det.
Jag saknar honom så mycket, inget är sig likt. Och kommer aldrig bli.
Jag vill ha min lillebror här, bredvid mig. Han skulle gå med mig livet ut.
Det är bara jag kvar, och vad händer då min mamma och min mormor går? Då är jag ensam. Jag vet, jag har mina barn och min familj, men ni måste försöka förstå hur jag menar.
Man ska inte tänka så, men jag kan inte låta bli. John skulle ju vara här med mig, vi har pratat om hur de skulle bli då vår mamma och mormor gick, men vi hade ju iaf varandra. Och nu, pga dom där förbannade jävla drogerna så har jag ingen lillebror kvar. Pga någon jävla idiot som vill tjäna pengar på att förstöra unga människors liv, för att tjäna en slant ?! Va fan är det för fel på människor?!
Jag känner mig så arg !!:'(

Jag vill inte det här. Snälla låt mig vakna upp ur denna förbannade mardröm !!

Midsommar imorgon, och tack gode Gud för mina barn! Imorgon ska jag putta bort alla känslor, och bara njuta med barnen, dansa runt midsommarstången, äta jordgubbar och bara ha det bra. Jag är så himla lycklig för mina barn, känner mig så oerhört tacksam.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-06-21 22:00:24

jag saknar john vi satt oftast o prata om hur vi båda skulle sluta använda droger.. vi lovade varandra att aldrig ta nått igen vi skulle börja om att spela spel och umgås o supa. vi pratade några dagar innan o då sa han fan vi måste börja hitta på saker igen och hur roligt vi haft vi va mycke ute o spela hockey också., just nu sitter jag på behandling jag gav upp de där när han försvann för han var en broder vi hade alltid roligt och vi kunde prata om de mesta. jag älskar dig min broder vi ses där uppe!

Postat av: Anneli

Publicerad 2012-06-26 13:05:39

Värre slag i magen kan man inte få, än då man förlorar nån man älskar! Än värre på detta sätt och förstår din ilska...Drogen och längtan efter den, makten den har över den som brukar den, är så stark att vi som står bredvid bleknar...Släpp ut känslorna även om de är negativa, för egentligen är det nog inte John du är ledsen å arg på utan den f-b drogen som tog över...är vad jag tror.Kram <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Steffi

Steffi, det är jag, Jag har två kärleksbarn Kevin född 080919 & Neo 110216

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela