Rockolga

Älskade barn

Publicerad 2012-06-14 21:42:28 i Allmänt,

Jag tackar Gud / Jamal för mina barn!
Underbara älskade små kärlekar. Jag är så tacksam, för mina två perfekta små killar. Dom är friska och det vackraste som finns att skåda, dom ger mig styrka och kärlek varje dag.
Det är skönt med rutiner, det är nyttigt med fart och fläkt hela dagarna!
Framför allt så består mina dagar av glädje från mina små bustroll, klart jag känner mig nere vissa stunder men de håller inte i sig länge. Speciellt nu då barnen har börjat få så mycket glädje av varandra, dom busar bråkar och myser. Precis som det ska vara syskon emellan. Jag ser verkligen syskonkärleken blir mer och mer för varje dag. Och det värmer så i hjärtat.
Jag älskar mina barn mer än någonting annat.
Nu har min stora prins sommarlov och så fort ekonomin har löst sig ska vi ha en underbar semester <3

Kevin pratar mycket om John, han kommer och säger till mig att han är arg på döden, han saknar sin morbror. Han säger att John är våran stjärna nu, för John brukade säga att Kevin var hans stjärna. Det är så jobbigt att se min lilla pojke bära sorg, men han pratar med mig och han berättar hur han känner. Och det är bra. Jag kom på id'en att skriva ett "brev" till John, så Kevin sa vad jag skulle skriva och jag skrev. Sen åkte vi till John och la brevet där, han ritar teckningar som han får lägga hos John också, och varje gång vi är där så pratar Kevin till John. Han sa till mig -" men mamma jag kan höra John" jag frågade vad John sa till honom och Kevin svarar mig -" han säger att jag är morbrors stjärna som han älskar mest"
Och precis så brukade John säga. Vi har även valt att ha en stjärna på Johns gravsten, som en symbol för det. Även för att John är vår stjärna nu.

Jag saknar John så mycket, vi har aldrig varit ifrån varandra någon längre tid, och det blir mer och mer tydligt eller va jag ska säga att John kommer inte tillbaka, fortfarande då jag har någon V8 bil eller en bil utanför som dunkar musik så får jag någon konstig förhoppning om att det är John som kommer, men det är väl vanan, den försvinner ju inte så snabbt.
Min fina lillebror, jag älskar dig så innerligt. Saknar dig så oerhört .

Kommentarer

Postat av: Johansson Ross

Publicerad 2012-06-15 09:15:41

Du skriver så fint och jag tvekar inte en sekund på att du är världens bästa mamma, pojkarna har tur som har någon som du. Jag hoppas att det går åt rätt håll för er och att ni får en kanonsemester! Det förtjänar du verkligen.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Steffi

Steffi, det är jag, Jag har två kärleksbarn Kevin född 080919 & Neo 110216

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela