Rockolga

uppdatering....

Publicerad 2013-04-08 21:12:44 i

Ja, inte är det ofta det finns tid till sån här fritid, att blogga.. 
Känner dock att det är på tiden. 
 
För vänner, släkt och bekanta som jag inte träffar särskillt ofta, så här ser livet ut just nu. 
 
I februari sålde jag min lägenhet, och fick en ny några gator bort. Vi har äntligen kommit till rätta efter en hel del renovering och sjukor. Detta börjar faktist kännas som hemma nu, våra bilder på John sitter uppe på hans vägg, som vi alltid ska ha kvar, min nya säng är inte ny längre, allt som var Jamals är hos honom, och allt som är här är bara vårat. 
 
Man kan verkligen säga att livet börjat på ett nytt kapitel.. det ser annorlunda ut, men det är vårat liv. Och vi får göra det bästa vi kan av den tid vi har! Jag har träffat en ny kille, han börjar bli en del av vår familj.  Man kan inte annat än försvinna i hans underbara ögon, och hans fantastiskt vackra personlighet. Jag är kär, och jag kan känna kärlek igen, för en kille. Han livar upp vardagen på alla sätt.
Blir lika förvånad varje gång jag hör mig själv säga att jag är kär, och nu då jag skriver känns det helt otroligt. 
Jag har gått från bitter, leva ensam, hata killar, singeliv..till
 , fånigt kär, lycklig, fnittrig, blyg och med en puls på 110 varje gång jag tänker på honom.
 
Han får mig att se annorlunda på livet, men framför allt så finns han runt mig, hela tiden. Han visar på alla sätt hela tiden, hur mycket jag betyder för honom. Jag känner mig uppskattad och betydelsefull, och barnen tycker så otroligt mycket om honom, och eftersom han själv är ett stort barn, så har dom himla roligt ihop! 
Vi träffade varandra vid exakt rätt tidpunkt, och jag tror verkligen det var meningen att just vi skulle ses, just den tiden i livet, och fånga varandra för att gå bredvid varandra och frammåt!
 
Tid finns det inte så mycket av annat än till det jag pritoriterar högst, och det är barnen. Skolan tar upp mycket energi tid och jag har börjat om att jobba. Det är inte helt enkelt att få allt att gå ihop, men det kommer något gott ur det i slutändan. 
Jag bara hoppas att alla förstår att jag inte menar att inte bry mig, för att jag inte hör av mig. Jag saknar så många så mycket, men tiden finns knappt till att bajsa med dörren stängd. 
 
Nu närmar vi oss årsdagen, och med blandade känslor. Jag har haft en skit period, tänkt tillbaka, på förra året denna tid, jag saknar, jag är arg, jag är ledsen, jag är förtvivlad, men kan ändå någonstans känna en "lättnad" över att det första året är snart förgånget. Jag har klarat mig. Och hur jobbigt det än känns, så kan vi bara blicka framåt nu, John & Björn finns alltid med i mitt och barnens hjärtan, vi minns dom, vi pratar om dom dagligen. Dom är alltid med oss. Och kommer alltid att vara! 
 
2013 är ett kärleks år, Janicka & Sebbe som väntar deras 3:e stjärna & båda mina Jennysar som ska få varsin liten stjärna, och jag får så nära syskonbarn man bara kan komma <3 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Janicka

Publicerad 2013-04-18 23:35:25

<3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Steffi

Steffi, det är jag, Jag har två kärleksbarn Kevin född 080919 & Neo 110216

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela